Over Wild-campers Staphorst

Wild-campers vandaag de dag

Wild-Campers Staphorst, hét adres voor de aanschaf van een camper! Verwarmde camper showroom met een ruim aanbod jong gebruikte campers. Zo hebben we campers met een queensbed, enkele bedden, etc. Met trots kijken we terug op de afgelopen 10 jaar, een periode waarin Wild-Campers is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. Met een sfeervolle en verwarmde showroom, gevuld met nette jong gebruikte campers. Klik hier voor ons huidige aanbod.

Bij Wild-Campers hechten we veel waarde aan eerlijk en transparant zakendoen zonder onaangename verrassingen. Onze campers worden afgeleverd met een grondige campercheck en uitgebreid onderhoud.

Tijdens de campercheck worden alle technische aspecten zorgvuldig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Vervolgens krijgt het voertuig een uitgebreide onderhoudsbeurt en een nieuwe APK-keuring. We garanderen dat uw camper bij aflevering klaar is om veilig de weg op te gaan, en daarop bieden we garantie!

In onze professionele werkplaats, grenzend aan de showroom, hebben wij de kennis en benodigde apparatuur om camperaccessoires te monteren en periodiek onderhoud uit te voeren. Bovendien hebben onze ervaren monteurs de expertise om eventuele complexe storingen op te lossen.

Wild-Campers Staphorst biedt niet alleen de mogelijkheid om een camper aan te schaffen, maar ook verkoop, bemiddeling en inruil van uw eigen camper behoren tot onze diensten.

We nodigen u van harte uit in ons bedrijf in Staphorst (in de buurt van Zwolle) of u nu al een eigen camper heeft of nog niet. We staan klaar om u deskundig advies te geven op het gebied van campers.

Historie

In 2012 zijn we van start gegaan met de bouw en verhuur van kleine buscampers met retro uitstraling. In de periode van 2012 tot 2017 wisten we dit verhuur park in 5 jaar uit te bouwen tot een mooie vloot van 20 verhuur campers, verschillend van groot tot klein. Vanaf het begin van 2017 zijn we ons ook bezig gaan houden met de verkoop van gebruikte campers.

Beëindiging verhuur activiteit

Door de groei in verkochte campers hebben we in november 2018 besloten onze verhuuractiviteiten te beëindigen. Eind november zijn al onze verhuurwagens dan ook in de verkoop gekomen, inclusief alle retro campers. Wilt u toch nog zo’n leuke opgespoten buscamper huren, wees dan niet getreurd. Onder de naam wildecampers worden ze nog steeds verhuurd. Zelfde campers, andere eigenaar!