Over Wild-campers Staphorst

Historie

In 2012 zijn we van start gegaan met de bouw en verhuur van kleine buscampers met retro uitstraling. In de periode van 2012 tot 2017 wisten we dit verhuur park in 5 jaar uit te bouwen tot een mooie vloot van zo’n 20 verhuur campers, verschillend van groot tot klein. Sinds begin 2017 zijn we ons ook bezig gaan houden met de verkoop van gebruikte campers in alle soorten en maten, wat vandaag de dag naast onze drukke werkplaats de voornaamste bezigheid is.

Verkoop verhuur activiteit

Door de groei in verkochte campers hebben we in november 2018 besloten te stoppen met onze verhuur activiteiten. Eind november zijn al onze verhuur wagens dan ook in de verkoop gekomen, ook alle retro campers. Wilt u toch nog zo’n leuke retro camper huren, wees dan niet getreurd. De campers zijn gekocht door Peter van Boom, die ze onder de naam wildecampers verhuurd vanuit regio Amsterdam.
Zelfde campers, andere eigenaar!

Wild-campers vandaag de dag

Nu, 6 jaar na de start van ons bedrijf, hebben we een mooi bedrijf met sfeervolle en verwarmde showroom van 1000m2 en een professionele werkplaats.

Bij Wild-Campers houden we van eerlijk en duidelijk zaken doen zonder verrassingen achteraf. Wij leveren de campers af met een gratis uitgebreide campercheck en een grote onderhoudsbeurt. Bij de campercheck wordt de camper op alle camper technische aspecten gecontroleerd, denk aan o.a. luifels, kachels, boilers, maar ook het afpersen van de gasleidingen behoort tot deze check. Naast deze campercheck krijgt de camper een grote onderhoudsbeurt waarbij alle filters worden vervangen, olie wordt ververst en de camper voorzien wordt van een nieuwe APK keuring.

Na het afleveren van uw camper staan wij garant dat deze goed en veilig de weg op gaat, en hier krijgt u dan ook garantie op!

Naast onze showroom beschikken wij over een ruime werkplaats. Mist u bepaalde accessoires op uw gewenste camper? In onze werkplaats monteren wij alle mogelijke accessoires. Uiteraard is ook het periodiek onderhoud of APK voor uw camper mogelijk!

Verkoop, bemiddeling en inruil van uw eigen camper is bij ons ook mogelijk. Wij nodigen u graag uit om met uw camper langs te komen zodat wij hem kunnen bekijken.