Camper showroom

Camper-showroom van 1000 m²

Het kopen van een camper is leuk, spannend en een behoorlijk grote beslissing. Hoewel het handig is om online te kunnen oriënteren, gaat er niets boven persoonlijk advies en het ervaren van campers in een showroom. Wij nodigen u van harte uit bij Wild-Campers in Staphorst. Bezoek onze indrukwekkende camper-showroom van maar liefst 1000 m², waar ons brede assortiment aan jonge camper-occasions voor u klaarstaat. Laat u adviseren en inspireren in onze showroom en vind dé camper voor vele kilometers aan reisavonturen.

De camper-showroom: voor de echte beleving

Op onze website vindt u ter oriëntatie ons actuele camper-aanbod. Voor de echte beleving bent u van harte welkom in onze showroom. Hier wachten vele gemakken en voordelen op u, zoals:

  • Direct vergelijken: In onze showroom kunt u verschillende campers direct met elkaar vergelijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
  • Live beleving: Ervaar de ruimte, het comfort en de indeling van de campers in het echt. Dit geeft u een completer beeld dan online kijken.
  • Deskundige advies: Onze ervaren adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u alles over de camper(s) te vertellen.
  • Garantie en zekerheid: Iedere camper wordt afgeleverd met garantie en een uitgebreide controle, inclusief een nieuwe APK-keuring.
  • Inspirerende omgeving: Laat u inspireren in onze showroom van 1000 m², waarin u rustig kunt rondkijken en uw droomcamper kunt ontdekken.

Ruim aanbod jonge camper-occasions

In onze overdekte en verwarmde showroom staat ons uitgebreide assortiment jong gebruikte campers voor u klaar. We hebben vrijwel altijd tientallen campers op voorraad, zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd door onze vakmensen. Van compacte campers voor een weekendje weg met z’n twee tot ruime gezinscampers voor lange vakanties, alle soorten en maten campers komen in onze showroom voorbij. Ons aanbod is altijd in beweging; staat uw droomcamper er niet bij, dan kan deze ieder moment binnenkomen.

Filters

Persoonlijk advies en rondleidingen

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte camper. Tijdens uw bezoek aan onze showroom krijgt u persoonlijk advies en een uitgebreide rondleiding langs de campers die bij uw reisplannen passen. Onze adviseurs nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen, zodat ze u de beste opties kunnen laten zien en alle details kunnen uitleggen.

Kopen met zekerheid

Bij Wild-Campers koopt u met vertrouwen. Iedere camper ondergaat een uitgebreide controle in onze professionele werkplaats. Zowel het auto- als het campergedeelte wordt volledig nagelopen door onze ervaren monteurs. Zij inspecteren elke camper grondig en zorgen ervoor dat deze rijklaar wordt afgeleverd. Bovendien krijgt u bij ons garantie op uw aankoop, zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

Kies uw accessoires en opties

Wenst u bepaalde accessoires of wilt u extra voorzieningen in uw camper? Geen probleem! In onze werkplaats kunnen wij uw camper voorzien van alle mogelijke extra’s. Met opties zoals onder andere zonnepanelen, een fietsendrager, een omvormer of wifi aan boord, zorgen we ervoor dat uw camper volledig uitgerust is voor uw reisavonturen.

Bezoek onze camper-showroom in Staphorst

Onze camper-showroom staat op een goed bereikbare plek in Staphorst. Parkeer gerust op onze ruime buitenplaats met uw auto of camper. Maak zelf een rondje langs de campers in de showroom, of spreek een adviseur onder het genot van een kop koffie. Bij interesse vertellen we u alles over de camper en demonstreren we het een en ander. Bekijk alvast ons actuele aanbod op onze website, inclusief prijzen, foto’s en uitgebreide informatie over elk voertuig. Zit er iets bij dat u aanspreekt? Neem contact op om een rondleiding of proefrit te plannen. Bij Wild-Campers begint uw volgende avontuur vandaag!