Camper met enkele bedden

Droomt u van een avontuurlijke vakantie met alle comfort van thuis? Bij Wild-Campers vindt u een breed aanbod jong gebruikte campers. Of u nu een doorgewinterde camperaar bent of voor het eerst een camper wilt aanschaffen, wij helpen u met persoonlijk advies aan de camper waarin u zich thuis voelt. Is een camper met enkele bedden iets voor u? Op deze pagina vertellen we meer over deze indeling en vindt u ons actuele aanbod campers met enkele bedden. Uw camper-adviseur verwelkomt u graag in onze ruime en comfortabele showroom in Staphorst voor een rondleiding of een proefrit. Van harte welkom bij Wild-Campers.

Actueel aanbod van Wild-Campers

Filters

Bij Wild-Campers in Staphorst hebben we een voortdurend wisselend aanbod van jong gebruikte campers met enkele bedden. In onze comfortabele showroom met ruime parkeerplaats bent u van harte welkom om deze campers van dichtbij te bekijken en onze persoonlijke service te ervaren. Oriënteer u alvast op onze website; onze actuele voorraad is altijd online beschikbaar. 

Verschillende soorten enkele bedden 

Wat betreft de indeling zijn er in hoofdlijnen 2 verschillende soorten enkele bedden: 

  • 2 aparte bedden: Twee afzonderlijke bedden, vaak gescheiden door een gangpad, met een badkamer achterin. Ideaal voor wie comfortabel wil reizen en verblijven.
  • 2 enkele bedden: Twee hoger opgebouwde bedden met daaronder een ruime garage voor onder andere e-bikes, watersportuitrusting of andere spullen. Dé indeling voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van een comfortabel bed en veel opbergruimte. Wist u dat u bij dit type vaak de twee enkele bedden kunt samen voegen tot één zeer ruim tweepersoonsbed? 

Zorgeloos de weg op

Bij Wild-Campers ondergaat iedere camper een uitgebreide controle in onze professionele werkplaats. Iedere camper wordt goed gecontroleerd en onderhouden, zowel het voertuig als het campergedeelte. Voor aflevering vervangen onze deskundige monteurs de distributieriem volgens de voorschriften en krijgt u nieuwe banden indien deze ouder dan vijf jaar zijn. Rijklaar is bij ons ook écht rijklaar, inclusief nieuwe APK en garantie. Vanuit onze werkplaats kunt u zo op vakantie in uw camper met enkele bedden.

De afleverbeurt zit altijd standaard in onze prijs! Wij rekenen geen extra afleverkosten. 

Service en onderhoud

Ook na de aflevering houden we graag uw camper in opperbeste staat. Bezoek onze werkplaats voor de service-mogelijkheden; zoals accessoires opbouw, de jaarlijkse APK-check en onderhoudsbeurten.

Transparantie en betrouwbaarheid

Onze klanten waarderen onze transparante en klantgerichte aanpak. Bij Wild-Campers geloven we in eerlijk zakendoen en bieden we volledige duidelijkheid over de staat en het onderhoud van de campers. Zo kunt u met vertrouwen een camper kopen en zonder vervelende verrassingen zorgeloos op reis gaan.

Uw huidige camper inruilen

Heeft u al een camper en wilt u deze graag inruilen voor een model met een queensbed? We kijken graag met u mee om een aantrekkelijke inruildeal te realiseren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul het  verkoopformulier in of neem uw camper mee naar onze showroom. 

Bezoek onze showroom of plan een proefrit

Verken ons actuele aanbod alvast online; alle camper-occasions vindt u op onze website, inclusief prijzen, foto’s en uitgebreide informatie over elk voertuig. Zit er iets bij dat u aanspreekt? Neem contact op om af te spreken in onze sfeervolle showroom in Staphorst, waar u onder het genot van een kop koffie ons aanbod kunt bekijken. 

Welkom bij Wild-Campers. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de perfecte camper voor uw reisplannen.