Werkplaats

Heeft u een technisch probleem met uw camper, is uw camper toe aan de jaarlijkse APK keuring, of wilt u bepaalde accessoires laten monteren? Bel ons voor een afspraak!

In onze werkplaats worden al onze campers verkoop klaar gemaakt. Wij hebben het apparatuur om periodiek onderhoud te doen, banden te monteren en ballanceren, uw camper te controleren op vocht, gasleidingen af te persen, accessoires te monteren, enzovoort!

Naast de gebruikelijke reparaties worden er ook diverse accessoires opgebouwd zoals zonnepanelen, fietsendragers, achteruitrij camera’s en dergelijken.

Elke verkochte camper gaat voor aflevering eerst de werkplaats in voor een grondige campercheck en een grotebeurt

Bij de campercheck wordt hij op alle campertechnische aspecten gecontroleerd, denk aan o.a. luifels, kachels, boilers en het afpersen van de gasleidingen. Naast deze campercheck krijgt de camper een grote onderhouds beurt waarbij alle filters worden vervangen, olie wordt ververst, en de camper voorzien wordt van een nieuwe APK keuring. 

Na het afleveren van uw camper staan wij garant dat deze goed en veilig de weg op gaat, en hier krijgt u dan ook garantie op! 

In onze werkplaats vindt u o.a. twee 5500KG hefbruggen die zelfs de zwaarste dubbelassige campers kunnen tillen! We hebben alle kennis en materialen in huis om ieder probleem aan uw camper op te lossen.