• Camper werkplaats

Werkplaats

Professionele camper werkplaats

Elke verkochte camper ondergaat een grondige campercheck en een grote beurt in onze professionele camper werkplaats voordat deze wordt afgeleverd. De campercheck omvat een uitgebreide inspectie van alle camper technische aspecten. Naast deze check ontvangt de camper een uitgebreide onderhoudsbeurt en wordt deze voorzien van een nieuwe APK-keuring.

Wij garanderen dat uw camper, na aflevering, in optimale staat en veilig de weg op gaat. Hierop bieden wij u ook garantie.

Naast het afleverklaar maken van de verkochte campers en de reguliere reparaties worden er diverse accessoires opgebouwd. Zoals een hydraulisch levelsysteem, airco, omvormer, fietsendrager, 4G/Wi-Fi antenne, achteruitrijcamera, zonnepanelen en camper benodigdheden.

Onze professionele werkplaats is uitgerust met twee robuuste hefbruggen met een draagvermogen van 5500 kg, geschikt voor zelfs de zwaarste dubbelassige campers. Met alle benodigde kennis en materialen in huis, staan we klaar om technische problemen op te lossen, uw camper te voorzien van de jaarlijkse APK-keuring en de gewenste accessoires vakkundig te monteren. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!