Half-integraal camper

Het is de ideale camper voor vele vakantiegangers en avontuurlijke reizigers: de half-integraal camper. Gestroomlijnd en compact, voor een fijne wegligging en rijcomfort, biedt hij toch voldoende leefruimte voor 2 of meer personen. Is dit hét soort camper voor uw volgende reisavonturen? Ontdek het bij Wild-Campers. In onze showroom staan altijd tientallen jonge camper-occasions voor u klaar, zowel half-integraal als bus- en integraal modellen. Verken ons aanbod online en bezoek onze showroom in Staphorst. Uw camper wordt rij- en vakantieklaar geleverd. 

Filters

Half-integraal camper van 6 meter?

Wie alleen of met z’n tweeën reist, heeft vaak voldoende aan een compacte camper. We hebben regelmatig een of meer half-integraal campers van 6 meter in het assortiment. Dat klinkt wellicht aan de korte kant voor een camper en dat is het ook. Toch biedt zo’n compact model vaak verrassend veel leefruimte en is er ook nog plek voor hobby- en vakantiespullen.

Compacte Bürstner half-intergraal

Ter voorbeeld: onlangs hebben we deze supercompacte Bürstner half-integraal camper verkocht. 600 centimeter kort, maar zeer slim ingedeeld met ruime rondzit dmv draaistoelen, een eindkeuken en een toiletruimte tegen de achterwand. Het hefbed is elektrisch te laten zakken, wat de woonruimte zeer ruimtelijk maakt.

Deze half-integraal camper van 6 meter is van alle gemakken voorzien, zoals airco, cruisecontrol, een panorama dakraam, een XXL koelkast, een internet-antenne met TV, een fietsendrager, een luifel, een achteruitrijcamera en nog veel meer.

Kan het ook groter?

Wellicht vraagt u zich bij al die compactheid af waar u al uw spullen moet laten. Gelukkig heeft u geen integraal of alkoofcamper nodig om veel spullen mee te nemen op vakantie. Het kan zeker groter! Scan ons assortiment en ontdek half-integraal campers van 7,5 meter of meer.

Hymer half-integraal met XXL garage

Inmiddels is hij verkocht, aan slechts zijn tweede eigenaar: deze Hymer half-integraal camper met XXL garage. Twee extra lange bedden (210 cm!) in de master bedroom en een uitklapbare bank geven comfortabele slaapplekken aan 4 personen. We vermoeden dat de kilometerstand van nog geen 30k inmiddels wat is opgelopen!

Occasions met garantie en APK

Twijfelt u tussen een nieuwe half-integraal camper of een occasion? Bij Wild-Campers koopt u een jonge occasion met de zekerheden van een nieuwe camper. Onze inkopers zijn zeer selectief; alleen campers die goed zijn onderhouden en nog vele reisavonturen aankunnen, halen het tot in onze showroom. Heeft u uw droomcamper gevonden en gekocht, dan gaat deze eerst onze werkplaats in. Hier wordt hij uitgebreid geïnspecteerd en geprepareerd, zowel motorisch als het campergedeelte. De nieuwe APK en garantie op gehele camper geven u nog meer zekerheid van vele zorgeloze camperreizen.

Altijd inbegrepen bij Wild-Campers:

  • – Nieuwe APK
  • – Grote afleverbeurt
  • – Complete campercheck incl. benodigde reparaties
  • – Vervangen banden indien ouder dan 5 jaar
  • – Nieuwe distributieriem indien laatste datum onbekend, of volgens dealervoorschriften
  • – Garantie op gehele camper

Buscamper of half-integraal?

We willen graag dat u bij ons de camper vindt die bij u past. Daarom is er in onze showroom altijd een adviseur die u over de campers kan vertellen en u kan rondleiden. Zo kunnen we u bijvoorbeeld ook het verschil laten ervaren tussen buscampers en half-integraal campers. Beide opties hebben unieke voordelen. Een buscamper is nog compacter en wendbaarder, ideaal voor alleen- of samenreizenden die niet veel ruimte nodig hebben. Een half-integraal camper biedt wat meer ruimte en comfort, wat hem perfect maakt voor langere reizen en een luxueuzere kampeerervaring. Welke soort u kiest, hangt uiteraard af van u voorkeuren en reisplannen. We adviseren graag!

Half-integraal camper kopen; rij- en vakantieklaar

De weg ligt open voor nieuwe reisavonturen. De eerste stip op de route: de showroom van Wild-Campers in Staphorst, op een kwartiertje rijden vanaf Zwolle. Neem contact op om een rondleiding of proefrit te plannen. De koffie staat klaar, net als onze adviseurs en camper-assortiment.