Verhuur Retro Verhuur Standaard Verkoop

Werkplaats

In onze werkplaats worden al onze campers verkoop en verhuur klaar gemaakt. Op deze manier kunnen we garant staan voor probleem loze vakanties en kunt u na aanschaf van uw camper met zekerheid de weg op. Naast de gebruikelijke reparaties worden er ook diverse accessoires opgebouwd zoals zonnepanelen, achteruitrij camera's en dergelijken.

Bent u van plan een camper bij wild-campers te huren?
Dan is het goed om te weten dat al onze campers in het winterseizoen grondig worden na gekeken om beginnende gebreken te verhelpen. Mochten er tijdens het verhuur seizoen toch problemen ontstaan, dan kunnen we dit snel verhelpen doordat we kennis en onderdelen in huis hebben. In 2017 reden onze 20 verhuur campers zo'n 500.000 kilometer nagenoeg probleemloos over de Europeese wegen!

Bent u van plan een camper aan te schaffen? 
Elke verkochte camper gaat voor aflevering eerst de werkplaats in voor een grondige campercheck en een grotebeurt. Bij de campercheck wordt de camper op alle campertechnische aspecten gecontroleerd, denk aan o.a. luifels, kachels, boilers, maar ook het afpersen van de gasleidingen behoort tot deze check. Naast deze campercheck krijgt de camper een grote onderhouds beurt waarbij alle filters worden vervangen, olie wordt ververst, en de camper voorzien wordt van een nieuwe APK keuring. Na het afleveren van uw camper staan wij garant dat deze goed en veilig de weg op gaat, en hier krijgt u dan ook garantie op!

In onze werkplaats hebben we apparatuur om al het periodieke onderhoud te doen, banden te monteren en ballanceren, uw camper te controleren op vocht, gasleidingen af te persen, accessoires te monteren, enzovoort!