Verkoop Over ons Contact

Over Wild-Campers Staphorst

In onze sfeervolle en verwarmde showroom van 1.000 m2 hebben wij een ruim aanbod aan jong gebruikt campers staan.

Bij Wild-Campers houden we van eerlijk en duidelijk zaken doen zonder verrassingen achteraf. Wij leveren de campers af met een gratis uitgebreide campercheck en een grote onderhoudsbeurt. Bij de campercheck wordt de camper op alle camper technische aspecten gecontroleerd, denk aan o.a. luifels, kachels, boilers, maar ook het afpersen van de gasleidingen behoort tot deze check. Naast deze campercheck krijgt de camper een grote onderhoudsbeurt waarbij alle filters worden vervangen, olie wordt ververst en de camper voorzien wordt van een nieuwe APK keuring.

Na het afleveren van uw camper staan wij garant dat deze goed en veilig de weg op gaat, en hier krijgt u dan ook garantie op!

In onze winkel hebben wij een breed aanbod aan voor uw camper / kampeervakantie. Wij verkopen artikelen van diverse merken zoals Thetford, Thule, Fiamma, Vechline, Dometic, Via Mondo, Eurol, Philips, Outwell en Campking.

Naast onze showroom en winkel beschikken wij over een ruime werkplaats. Mist u bepaalde accessoires op uw gewenste camper? In onze werkplaats monteren wij alle mogelijke accessoires.

Verkoop, bemiddeling en inruil van uw eigen camper is bij ons ook mogelijk. Wij nodigen u graag uit om met uw camper langs te komen zodat wij hem kunnen bekijken.

Wild-Campers Staphorst
Weth. Timmermanstraat 5
7951 SH Staphorst
Telefoon: 0522 – 76 90 46
Mobiel: 06  34 54 40 23
Email: info@wild-campers.nl

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 9:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten